Nova sezona "Broda" tek u septembru!

  Delite
  avatar
  Sanja94
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 1386
  Datum upisa : 08.12.2010
  Godina : 24

  Nova sezona "Broda" tek u septembru!

  Počalji od Sanja94 taj Uto Apr 26, 2011 12:53 pm  Kao što znate juče se emitovala poslednja epizoda 1 sezone. Bilo je veoma uzbudljivo i napeto. Nažalost, drugu sezonu ćemo gledati tek septembra meseca. Ali zato će nas malo obradovati Antena 3, jer će narednog ponedeljka prikazati inserte dešavanja iz 2 sezone, a to traje nekih pola sata. Mislim da će se prikazati i Kako je snimano kao i greške na snimanju. Sve u svemu neće nam biti dosadno.

  Sem što je "Brod" postigao veliku gledanost, juče čak 23,1 % udela gledanosti, takođe ima mnogo fanova i na socijalnim mrežama kao što su Fejsbuk, Tviter i Tuenti. Iz dana u dan sve je više pratilaca. Na fejsbuku ima 281.000 fanova, "Brod" je treća serija koja je postigla toliko fanova, pored serija "Internat" i "Fizička privlačnost".
  Dok na tviteru skoro 20.000 pratilaca, na kojem se "emituju" i tviter epizode Broda. Više od 95.000 pratilaca za svakog lika Broda.
  #elbarco je postao glavni topik (trend) na tviteru, pored drugih termina kao što su Ulises ili Gamboa, koji su se uvrstili u top10 najpretraženijih na tviteru.

  Na Tuentiju ima oko 33.500 fanova, ali tamo su napravljene samo fan pejdž stranice, tako da neke od "statusa" su: "Takođe želim da idem da gledam film i da budem na Babinom mestu", "I ja želim da Gambou proteraju sa broda", "Ni ja neću moći da živim 5 meseci bez Broda!"

  Izvor: antena3
  Prevela: Sanja94


  _________________


  Нюша
  Можно терпеть силу,
  Можно пить текилу,
  Можешь ждать утро,
  А я и дальше буду выбирать своё солнце,
  Поднимать свои веки,
  Да, я и дальше буду выбирать своё чудо!

   Sada je Uto Jun 19, 2018 4:52 am