Mario Kasas nagrađen na dodeli nagrada ACE u Njujorku

  Delite
  avatar
  Sanja94
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 1386
  Datum upisa : 08.12.2010
  Godina : 24

  Mario Kasas nagrađen na dodeli nagrada ACE u Njujorku

  Počalji od Sanja94 taj Pet Apr 29, 2011 1:26 pm  Mario Kasasi Havijer Bardem osvojili su njujorške kritičare i bili su nagrađenji od strane Asocijacije filmskih novinara (ACE).

  I ove godine nagrade ACE su imale španski ukus. Glumci, režiseri i dramaturzi prešli su okean da bi prisustvovali velikoj gali koja je održana u gradu oblakodera. "Pravi doživljaj" priznao je glumac Mario Kasas, jedan od dobitnika.

  Asocijacija filmskih novinara iz Njujorka slavila je svoje 43. izdanje. I ove godine institucija je odabrala Maria Kasasa i Havijera Bardema. Njegova gluma u filmu "Biutiful" donela je mužu Penelope Kruz novu nagradu, iako, ovog puta, glumac nije mogao da dođe i prihvati nagradu.

  Onaj ko jeste bio prisutan i ko je sijao od zahvalnosti bio je mladi Mario Kasas. Mladić je uspeo da se izdvoji kao Najbolje muško otkriće svojom ulogom u filmu "Tri metra iznad neba".

  "Poseta Njujorku je bila pravi doživljaj." Ukazivao je harizmatičan novi glumac koji je ponovo uspeo da osvoji publiku svojim osmehom i šarmom.

  Međutim, Bardem i Kasas nisu bili jedini nacionalni dobitnici. ACE je takođe izdvojila Íciar Bollaín kao najbolju režiserku za film "También la lluvia", film koji je pored toga trijumfovao u kategoriji najbolji film. Isto tako, Nerea Kamačo je uspela da bude najbolje žensko otkriće svojom ulogom u filmu "Put".

  S druge strane, Inma Eredija i Anhel Hil-Orios, koji i ćive u gradu oblakodera, bili su nagrađeni u pozorišnim kategorijama kao najbolja glumica i najbolji reditelj.

  Ali bilo je mesta na nagradama ACE i za ostale ljude if filmskog sveta. Tako je meksički glumac Gael Garsija Bernal dobio nagradu za najboljeg glumca, Karlos Barba je dobio nagradu za doprinos i Sesil Viljar je bila nagrađena za svoju glumu u pozorištu.

  Izvor: ZEB
  Prevela: Nena87pk


  _________________


  Нюша
  Можно терпеть силу,
  Можно пить текилу,
  Можешь ждать утро,
  А я и дальше буду выбирать своё солнце,
  Поднимать свои веки,
  Да, я и дальше буду выбирать своё чудо!
  avatar
  Pavle
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 623
  Datum upisa : 17.02.2011
  Lokacija : Madrid

  Re: Mario Kasas nagrađen na dodeli nagrada ACE u Njujorku

  Počalji od Pavle taj Sub Apr 30, 2011 2:05 am

  Zasluzio je :)


  _________________
  La vida no se mide por las veces que respiras......sino por aquellos momentos que te dejan sin aliento!


   Sada je Pon Jun 18, 2018 11:51 am