može li neko prevesti ovaj članak antene 3

  Delite
  avatar
  soul2soul75
  Ukrcavaš se u brod
  Ukrcavaš se u brod

  Broj poruka : 44
  Datum upisa : 16.02.2012
  Godina : 43
  Lokacija : vinkovci

  može li neko prevesti ovaj članak antene 3

  Počalji od soul2soul75 taj Pet Maj 25, 2012 10:31 am

  [You must be registered and logged in to see this link.]
  avatar
  elcapitandebarco
  Pisac
  Pisac

  Broj poruka : 82
  Datum upisa : 07.01.2012
  Godina : 25

  Re: može li neko prevesti ovaj članak antene 3

  Počalji od elcapitandebarco taj Sub Maj 26, 2012 1:37 am

  Zastava Polarne zvezde dodirnula zemlju.

  Konačno smo svedoci prve slike koja se pojavljuje na zemlji u "Barci". Zastava Polarne zvezde je kročila na tlo. Ali kakvo značenje ima ova slika?  Ovog jutra, režiser Barke David Molina i Žizel Kalderon su prokomentarisali najiščekivaniju sliku od početka same serije. Zastava Polarne zvezde je dosegla zemlju, konačno.
  Ali šta ovo znači? Moguće da su zaista pronašli zemlju kada je već glavni cilj posade broda-škole da pronađu parče sigurne zemlje na planeti preplavljenoj vodom.

  Da li je ovo možda samo san? Ne bi nas iznenadilo da slika zapravo pripada snu nekog od posade. Možda je njegova/njena želja o pronalasku zemlje tako velika zbog toliko meseci besciljnog lutanja bez stajanja na čvrsto tle, što je samo jedna mogućnost koja je prerasla u nešto nedosežno.
  Ekipa Barke je sada u sred snimanja treće sezone. Sezona puna uključivanja gomile novih likova. Jan Kornet, Hektor Alterio, Oskar Kasas i Letisija Dolera su samo neki od novih glumaca koji će pomoći da se nastavi "magija" barke.

  Šta vi mislite? Šta znači ova slika? Da li je to samo san? Da li svi dolaze zajedno do zemlje? Dolaze li svi živi? Ko li je postavio ovu zastavu?


  Moje mišljenje, antena je od jedne slike napričala priču i napravila takvu zbrku da sam ja nakon čitanja zaboravio šta sam pročitao. Umesto da ispod slike napišu misteriozno: Posada Barke nalazi zemlju... Ili ne?... oni uhvatili da vrte priču i šta li se desilo i šta li se desilo...

  I čak su ponovili podatke koji se znaju mesecima u nazad a vesti godine nigde: Kada će prikazati famozne tri epizode druge sezone...???

   Sada je Uto Jun 19, 2018 4:36 am