Blanka Suarez:"Ne treba da zloupotrebljavamo oskudnu odeću"

  Delite
  avatar
  Sanja94
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 1386
  Datum upisa : 08.12.2010
  Godina : 25

  Blanka Suarez:"Ne treba da zloupotrebljavamo oskudnu odeću"

  Počalji od Sanja94 taj Pon Jan 24, 2011 4:23 pm  Blanka Suarez je jedna od najtalentovanijih i najuspešnijih glumica Španije. Šta savetuje prijateljima, kao i Mariu Kasasu, sa kojim sem što je u savršenim prijateljiskim odnosima, deli sa njom glavnu ulogu u seriji "Brod", i pokazuje nam svoju novu biografiju.

  Publici poznata kao Hulija u "Internatu", ona koja "sve zna", Suarezova je završila snimanje sa Pedrom Almadovarom,
  koji ju je izabrao za ulogu "Norme" u filmu "La piel que habito".

  Međutim, mlada madrižanka dokazuje skromnost sa svojim velikim iskustvom. "Naučila sam mnogo stvari i doživela sam mnogo lepih trenutaka. Almodovar je strog čovek, jer zna šta želi. Sa mnom je bio sasvim okej", priznaje nam.
  "Nisam verovala kada su me pozvali, ali pokušavam sve da posmatram na normalan način, jer inače možete da se upetljate u svim tim stvarima", seća se glumica koja nosi ponosnu titulu "Devojka Almodovara".

  Iako će uskoro da bude premijera njenog novog filma, ona trenutno samo misli o premijeri "Broda", novoj seriji produkcije Globomedija, koja će se prikazivati na Anteni3. Tumači Ainou, ćerku kapetana Rikarda Montera, na brodu "Polarna zvezda", mesto gde se odvijaju sva dešavanja ove avanturističke priče na moru, sa dramskim, komičnim i ljubavnim elementima.

  "Moj lik je veoma avanturistički. Pozitivna je, dobar prijatelj, trudi se svima da pomogne. Bori se za ono što voli,
  jer ima ličnu komplikovanu situaciju, ali ona je recimo, preuzela kormilo porodice u svoje ruke, sazrela je, veoma je
  sposobna i odgovorna", komentariše Suarezova koja je dobila nagradu "Revolucionarni talenat španske kinematografije" na festivalu kinematografije u San Sebastjanu 2009 godine.


  Devojka iz časopisa?
  Stidljiva i ljubomorna na svoj privatni život, atraktivna glumica bila je na naslovnim stranama raznih muških časopisa, što misli da to treba negovati. "To je pitanje vašeg samopouzdanja, i dok takav tip štampe ne iskorišćavate, tim bolje. S tim treba biti pažljiv."

  U skoroj budućnosti, u narednim nedeljama, biće premijera filma "Neonovo meso", gde takođe glumi sa Kasasom.
  "On je savršen dečko, neverovatna osoba iza te slike lošeg momka. Onaj ko zaslužuje, vredi posedeti s njim, ćaskati i bolje ga upoznati. I kao profesionalna osoba, što ću vam ja reći, želim da imam zajedničke projekte s njim."

  Takođe je čeka novi projekat, o kojem još uvek ne bi da govori. "Imam jedan projekat u februaru ili martu. Još uvek nije konačno odlučeno, tako da vam ništa više ne mogu reći." Od ostalih projekata, nema nijednog stranog projekta... trenutno. "Ne vidim sebe van Španije, ne planiram to, ali ukoliko mi ponude neku ulogu, neću reći ne."

  Prevela: Sanja94


  _________________


  Нюша
  Можно терпеть силу,
  Можно пить текилу,
  Можешь ждать утро,
  А я и дальше буду выбирать своё солнце,
  Поднимать свои веки,
  Да, я и дальше буду выбирать своё чудо!
  avatar
  ¿coka?
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 179
  Datum upisa : 30.12.2010
  Godina : 26

  Re: Blanka Suarez:"Ne treba da zloupotrebljavamo oskudnu odeću"

  Počalji od ¿coka? taj Pon Jan 31, 2011 11:04 pm

  Bas je prelepa.
  I mnogo je lepo ispala na ovoj slici. :D


  _________________

   Sada je Ned Jan 20, 2019 2:12 pm