Huanho Artero:"Kapetan će mnogo patiti"

  Delite
  avatar
  Sanja94
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 1386
  Datum upisa : 08.12.2010
  Godina : 25

  Huanho Artero:"Kapetan će mnogo patiti"

  Počalji od Sanja94 taj Pet Jan 28, 2011 2:10 pm


  Huanjo Artero glumi Kapetana Polarne zvezde, Rikarda Montera. Glumac je odgovarao na pitanja,i dao je uživo demonstraciju kako se kreće brod. I takođe je pričao o odnosu Kapetana sa svojim ćerkama i ostalih osoba na Brodu.

  Huanjo Artero je odgovoran za držanje u životu Polarne zvezde. Na videu priznaje da je vrlo srećan zbog uloge na Brodu. Kaže da su druga i treća epizoda bolje od prve. Obećavaju avanturu, misteriju, akciju i još mnogo toga.

  Odnos sa ćerkama je nešto što mnogo brine kapetana, ali malo po malo uspevaće da ostvari svoju ulogu oca. Huanjo ima malu ćerku koju glumi Patrisija Arbues koja je tek napunila šest godina i to je veoma lepa devojčica.

  Snimanje na moru je neverovatno iskustvo. Voli da izađe, pogotovo kad je lepo vreme. Kaže da je najbolja anegdota sa mora slika kako svi povraćaju na palubi. Pogotovo kada on nije jedan od njih.

  Kapetan Montero je veoma stidljiv čovek,iako se u prvoj epizodi vidi da ima nešto sa doktorkom Hulijom Vilson, obećava nam da će biti iznenađenja. Ne može da kaže više. Odnos De la Cuadre i Kapetana je veoma poseban, oni su kao braća, ili kao brak, celi život su zajedno. On obećava da će biti scena u krevetu između njih. Kaže da je dopustio da njegova ćerka izađe sa Ulisesom, veruje da je to najbolje iz serije, iako će imati dosta poteškoća."Kapetan će mnogo patiti", kaže Huanjo.

  Govorio je o Blanki Suarez,njegovoj cerci u seriji,Huanho kaze da je ona velika glumica,koja ima posebnog andjela.Kaze da ima scena sa njom,u kojima mu se stvarao cvoric u grlu kada je slusao Blankin glas.

  Pored toga,Huanho nam je napravio demonstracoki kako se snima na moru.Treba da se i kamera i glumci krecu zajedno.Kada ima ne trzanja oni moraju praviti nagle pokrete.Medju najkomplikovanijim scenama je oluja u prvoj epizodi.Scena u kojoj se mrda trup broda.

  O svojim drugim projektima, Huanjo Artero kaže da sada radi i na projektu Karaoke, i ima još par scena u filmu "No habra paz para los malvados",Enrieka Urbiza, u kojim radi sa Huanom Pablom Šukom, Gamboa iz Broda.

  Sa 14 godina Antonio Marcero video ga je u bazenu i potpisao je za seriju Verano Azul. Ima veliku prema Antoniu Ferandis i kaže da kapetan ima nešto svoje. Huanjo nam kaže da i dalje održava kontakte sa svojim prijateljima iz Verano Azul.

  Huanjo priznaje da veoma kritikuje sebe i gleda po nekoliko puta epizodu da bi potpuno uživao. Uostalom, priznaje da Kapetan ima mnogo više sličnosti sa njim, nego sa ostalim ulogama koje je glumio.

  Izvor: antena3
  Preveo: ivobar


  Poslednji izmenio Sanja94 dana Ned Mar 27, 2011 2:07 pm, izmenjeno ukupno 1 puta


  _________________


  Нюша
  Можно терпеть силу,
  Можно пить текилу,
  Можешь ждать утро,
  А я и дальше буду выбирать своё солнце,
  Поднимать свои веки,
  Да, я и дальше буду выбирать своё чудо!
  avatar
  ¿coka?
  Admin
  Admin

  Broj poruka : 179
  Datum upisa : 30.12.2010
  Godina : 26

  Re: Huanho Artero:"Kapetan će mnogo patiti"

  Počalji od ¿coka? taj Pon Jan 31, 2011 10:54 pm

  Uuu ekstra :D
  Bas je dobar glumac.


  _________________

   Sada je Ned Jan 20, 2019 2:16 pm