Ljudi presusio sam od plakanja.. Ovo nije humanooo :(( Aaaaaaa.. nemam vise suza definitivnooo.. Ne znam da li cu ikada odgledati poslednju epizodu 8. sezone bez emocija?? Ne verujem.. posto sam se peo sve vise na kauc dok sam gledao dok nisam na kraju sedeo na naslonu.. :) Divna i tuzna epizoda ;(
bas je emotivna epka...uprkos svim nedostacima uvek ce biti jedna od onih uz koje ce mi krenuti suze na oci...skroz dirljivo i emotivno,ako se naravno neke stvari zanemare...divno,divno,divno...
hihihi...a ne znam jel si danas gledao ono u pola 6,kao repriza od juce-ladno su pustili celu epizodu...tako da sam se ja danas sita isplakala,a vcrs manje....xD
Ali su je sada uništili sa 9 sezonom, totalno me je razočarala... tako da sam prestala da je gledam, a baš sam se nadala da je super. Bolje da se završila 8 sezonom i onim pokoljem. Bilo bi bolje.
Pa meni je i ova sezona ok.. Malo depresivna al dobro.. Ne volim sto su ubacili natprirodne stvari samo.. Ali znam da ce kraj serije biti dobar.. Pa svakako sam sa LHDP do kraja
Verovatno ti je tesko da se naviknes na novu ekipu ali treba im dati sansu..