Serija o gimnazijalcima koji počinju borbu sa stvarnošću, stiču prva saznanja o životu kroz odnose i razlike među drugovime, roditeljima i nastavnicima. Događaji u seriji razvijaju se u urbanoj školi u čijem se centru nalaze odnosi između učenika, nastavnika i roditelja. Poseban naglasak dat je na teme iz života u školi sa konstruktivnim prilazom, uz isticanje pozitivnih vrednosti, obrazovanja i drugarstva, što seriju čini privlačnom za sve vrste publike.
+2
Sanja94
Nena87pk
6 posters
Compañeros
Nena87pk- Pisac
- Broj poruka : 51
Datum upisa : 11.01.2011
Godina : 37
- Post n°1
Compañeros
Serija o gimnazijalcima koji počinju borbu sa stvarnošću, stiču prva saznanja o životu kroz odnose i razlike među drugovime, roditeljima i nastavnicima. Događaji u seriji razvijaju se u urbanoj školi u čijem se centru nalaze odnosi između učenika, nastavnika i roditelja. Poseban naglasak dat je na teme iz života u školi sa konstruktivnim prilazom, uz isticanje pozitivnih vrednosti, obrazovanja i drugarstva, što seriju čini privlačnom za sve vrste publike.
Sanja94- Admin
- Broj poruka : 1386
Datum upisa : 08.12.2010
Godina : 30
- Post n°2
Re: Compañeros
Nisam gledala nijednu epizodu ali sam sigurna da je fantasticna.
Nena87pk- Pisac
- Broj poruka : 51
Datum upisa : 11.01.2011
Godina : 37
- Post n°3
Ja sam je već spomenula u FoQ temi. Ja sam uz ovu seriju odrasla bukvalno. Pošto se sećam da je išla na B92 kad sam ja završavala osnovnu školu i polazila u srednju (davno beše :D) i pošto je išla subotom i nedeljom bukvlno sam jedva čekala vikend samo zbog toga. Obožavala sam većinu likova mada mi je omiljeni bio i ostao Lusimi. On i Sara su mi bili možda jedan od prvih parova za koji sam stvarno navijala i nervirala se kad su se svađali i slično. I kad sam dobila normalniji internet ovo je bila prva serija koju sam skinula kopmpletnu. :D Jedna od najboljih teen serija definitivno. Meni lično, najbolja i najdraža.
¿coka?- Admin
- Broj poruka : 179
Datum upisa : 30.12.2010
Godina : 32
- Post n°4
Haha. Vidi se da je, starija serija. :D
Nisam gledala i necu. :D
Nisam gledala i necu. :D
Sanja94- Admin
- Broj poruka : 1386
Datum upisa : 08.12.2010
Godina : 30
- Post n°5
Coko nemoj da te izgled vara, nema veze sto je stara, bitno je da je dobra, uskoro pocinjem da je prevodim....
chica_de_Casas- Kadet
- Broj poruka : 199
Datum upisa : 07.03.2011
- Post n°6
extra serija...jedna od prvih koje sam gledala...ostala mi je u predivnom secanju...:)))
Pavle- Admin
- Broj poruka : 623
Datum upisa : 17.02.2011
- Post n°7
Cini mi se da je serija strava i dopada mi se radnja i sve to.. Ali ne znaam.. Mene hvata nostalgija kad gledam stare serije.. Cak i kad gledam Serranove jer su se snimali 2005.. Tako da.. Videcu.. Ukoliko se izborim sa sobom gledacu xD
¿coka?- Admin
- Broj poruka : 179
Datum upisa : 30.12.2010
- Post n°8
Ma opusteno, znam Sanja. :D
Nego, toliko ima serija koje bih gledala, a sve su na listi cekanja. :D
Nego, toliko ima serija koje bih gledala, a sve su na listi cekanja. :D
vekoslava- Ukrcavaš se u brod
- Broj poruka : 32
Datum upisa : 08.10.2011
- Post n°9
Serija je fenomenalna, i ko sto kaze Sanja,nemojte da vas izgled i godina proizvodnje prevari. :) Zvono kao spas snimana 89god,ja jos nisam ni pricala normalno tad, pa smo je svi gledali dok smo odrastali :)