Marina salas je veoma zadovoljna njinim likom(licnoscu),Vilma,i na leto ce poceti da snima drugi deo filma "Tri metra iznad neba"("3 Metros Sobre El Cielo").
-Kako reaguje Vilma pre smaka sveta?
Ne pogadja je toliko,Ramiro reaguje veoma pozitivno,pogotovu na moju licnost.Svi likovi(licnosti) imaju mnogo nijansi,prolaze kroz mnoge faze.
-Vec znas da si trudna ili saznajes na Brodu?
Saznajem tamo,i mislim na mnoge stvari,Vilma ce biti mnogo srecnija od ostalih likova(licnosti) na Brodu,iako ne zeli to da pokaze.
-Zasto tvoj lik ulazi na ovaj brod za obuku?
Ona ulazi jer ima stipendiju,ali ne samo kao student mornarstva,takodje je i student komunikacije,ona ulazi vize zbog ambijenta komunikacije.
-Ona je veoma teska osoba,ali..Nije losa osoba-Ne?
Ne,ona nije taj tip devojke,ne misli zlo,ona ima nivo izrazavanja i nacin na koji tretita ljude,ali je dobra devojka.
-A vi se kao deca u grupi svi dobro slazete?Nema nekog protivnika medju vama?
Po ulasku se slazemo veoma dobro,ali kasnije mogu da se dese mnoge stvari.
-Kako reaguje posada pre kraja sveta?
Zavisi od situacije,ali ne znam,necu se pokvasiti(smeh)
-Kako je ovaj projekat dospeo u tvoje ruke?
Jer sam radila "Tri metra iznad neba"(3MSC) sa Fer i sa Mariom.
-Oni sami su ti rekli?!
Naravno,moja predstavnica mi je rekla prekoo telefona,i receno mi je,ja sam ustvari mislila "Brod"("El Barco"),serija o Brodu...ali nisam ni zamisljala da se radi o smaku sveta...
-Kako branis seriju "Brod"("El Barco") od ljudi koji kazu da ce biti ista kao "Internat"("El Internado")
Nisam pratila mnogo,cetiri puta,nisam prava osoba da sudim o tome,za pocetak svetlo je potpuno drugacije,serija "Internat"("El Internado") je mnogo mracnija,dok je "Brod"("El Barco") totalno svetao,eksterijer je na moru.
-Pretpostavljam da uticaj ima i serija "Pakov Svet"(LHDP)
Kada se dve ekipe spoje,ocigledno je da ima necega,sve utice,stvari iz "Tri metra iznad neba"(3MSC),stvari iz "Internata"("El Internado"),stvari "Novinara",ima necega sto je takvo u Globomediji i Anteni 3,sve ima svoj pecat.
-Zasto se epizode snimaju aktuelno i uporedo sa prikazivanjem serije?
Kasnimo sa snimanjem mnogo,sada idemo za 8(Januar)
Trenutno ne idemo vise u vodu jer vode nisu bas sigurne.
Kazi mi,kako se osecas pre uspeha filma "Tri metra iznad neba"(3MSC)
Da,veoma zadovoljno,osim toga moj lik(licnost) ima nastavak u sledecem filmu,u Avgustu i Septembru krecemo sa drugim filmom.
Da li je bilo poteskoca(problema) kod nekog glumca,kada ste snimali scene na moru?
Ne,ja mislim da smo svi veoma dobro adaptirni,osim toga luksuz je raditi u seriji ovih karakteristika i to sa jednom velikom ekipom,ako bi se neko zalio da je malo blesavo.
Izvor:ZEB
Prevela: *Tin@*