Ovde diskutujte, pričate o bilo čemu, spam do mile volje....
+16
Saška ^^
Zvezdas_94
Kacuskica
zakitosic
Driv3r
In love with him.
sneska
tanjatanja
AdrijanaAda
Tamara ^^
Filip96
Wani
chica_de_Casas
*Iva*
Pavle
Sanja94
20 posters
Čavrljanje
Sanja94- Admin
- Broj poruka : 1386
Datum upisa : 08.12.2010
Godina : 30
- Post n°1
Čavrljanje
First topic message reminder :
Zvezdas_94- Ukrcavaš se u brod
- Broj poruka : 38
Datum upisa : 18.12.2011
- Post n°126
Re: Čavrljanje
Nije turska :D Spanska je :) Glavnu ulogu igra Hugo Silva. . . Serija je vrhunska i ja ako nadjem gde ima da se skine javljam :D Ii hvala za Punta Escarlata :)
Ainlises- Admin
- Broj poruka : 93
Datum upisa : 27.07.2013
Godina : 33
- Post n°127
Aaaa e pa super...vazi :) Nista i drugi put ;)
Btw ja sam konacno zavrsila seriju, upravo sam pogledala zadnju epizodu. Zavrsila bih je ja ranije, ali mi se nije poklapala epizoda koju sam skinula letos i prevod, jer je iz epizode odsecen onaj rezime, kad prikazuju sta se desavalo u proslim epizodama. I ja lepo uzmem otvorim prevod u wordpad i izbrisem do onog dela "Ubices me, zar ne?" i posle sam morala da idem unazad 180.000 sekundi jer mi je prevod kasnio i hvala Bogu odgledala sam bez problema :D i mogu da kazem, ma sta drugi pricali, meni se kraj mnogo svideo. Oni kojima se ne svidja kraj ne razmisljaju realno. Sto bi se 387 dana kasnije Ainoa udavala, za koga bi se udala, da je znala da je Ulises mrtav? To nema veze s vezom. A i prikazali su ga na obali, znaci da je preziveo. Ne pricam ja to zato sto mi je Ulises najdrazi lik i zato sto necu da prihvatim da je mrtav, vec zato sto razmsljam realno.
Dakle, jos jednom, bas mi se svidja kako se sve zavrsilo, cak sam i skenirala nekoliko slika..evo izvolite da se podsetite :D
Btw ja sam konacno zavrsila seriju, upravo sam pogledala zadnju epizodu. Zavrsila bih je ja ranije, ali mi se nije poklapala epizoda koju sam skinula letos i prevod, jer je iz epizode odsecen onaj rezime, kad prikazuju sta se desavalo u proslim epizodama. I ja lepo uzmem otvorim prevod u wordpad i izbrisem do onog dela "Ubices me, zar ne?" i posle sam morala da idem unazad 180.000 sekundi jer mi je prevod kasnio i hvala Bogu odgledala sam bez problema :D i mogu da kazem, ma sta drugi pricali, meni se kraj mnogo svideo. Oni kojima se ne svidja kraj ne razmisljaju realno. Sto bi se 387 dana kasnije Ainoa udavala, za koga bi se udala, da je znala da je Ulises mrtav? To nema veze s vezom. A i prikazali su ga na obali, znaci da je preziveo. Ne pricam ja to zato sto mi je Ulises najdrazi lik i zato sto necu da prihvatim da je mrtav, vec zato sto razmsljam realno.
Dakle, jos jednom, bas mi se svidja kako se sve zavrsilo, cak sam i skenirala nekoliko slika..evo izvolite da se podsetite :D
- Post n°128
Serija je vrhunska, bas steta sto nije bila bar jos jedna sezona :)
https://www.youtube.com/watch?v=l9NvHj28Lv0 vec sam ranije pominjao ovaj film, pa oni koji nisu videli, ako hoce nek odgledaju. Film je odlican :D
https://www.youtube.com/watch?v=l9NvHj28Lv0 vec sam ranije pominjao ovaj film, pa oni koji nisu videli, ako hoce nek odgledaju. Film je odlican :D
Ainlises- Admin
- Post n°129
Da, jeste. Bas sam uzivala sinoc. Oko 3 sam zavrsila epizodu. Steta sto nisu nastavili, bar da su rekli zbog cega, nego nema veze.
A koji je ovaj film, nece nesto da mi otvori?
A koji je ovaj film, nece nesto da mi otvori?
- Post n°130
Bas steta :D
Combustion spanski je da se zna :D pogledaj ovde http://www.imdb.com/title/tt1899142/ ako ti nije otvorilo ono :D
Combustion spanski je da se zna :D pogledaj ovde http://www.imdb.com/title/tt1899142/ ako ti nije otvorilo ono :D
Ainlises- Admin
- Post n°131
Jao ocu da gledam posto je spanski..a taj sto si mi dao link sa yt-a jel to ceo film? Imam brzu memoriju posle 00h pa da ga skinem ako ne zauzima veliku memoriju i ako mi se ne potrosi i ta nocna.
Btw jel si gledao mozda seriju Isabel?
Btw jel si gledao mozda seriju Isabel?
- Post n°132
Nije ceo samo trailer :D
Nisam :D Jel vredi gledati ?? :D
Nisam :D Jel vredi gledati ?? :D
Ainlises- Admin
- Post n°133
Ja nisam pocela jos da gledam, imam da nabavim jos 2 epizode prve sezone. A drugu imam celu, tj. brat iz Makedonije mi je skinuo, ali necu sa drugom da zurim, jer je samo prva epizoda prevedena,a prva sezona je cela prevedena. Vredi, istorijska je mnogo dobra. Glumi Michelle Jenner, a malo se pojavljuje i Victor Elias. Za sad ima 2 sezone, 26 epizoda, a snima se treca sezona trenutno.
Evo procitaj opis
Evo procitaj opis
- spojler:
- “Svi znaju ko je kraljica, ali niko ne zna ko je Isabel” piše u podnaslovu ove serije, koja priča o ženi koja je promenila tok istorije i bila poštovana i kao kraljica i kao žena. Vladala je svojom zemljom podarivši joj prosperitet i ekonomsku stabilnost, i ujedinivši je, postavila je temelje kasnije najmoćnije imperije tog vremena. Prva sezona obuhvata period od njenog ranog detinjstva do njene 23. godine (kada biva krunisana za kraljicu), ključnog za razumevanje osobenosti ove odlučujuće ličnosti za istoriju Španije.
Serija govori o strastima i emocijama jedne žene koja je živela ispred svog vremena, odbila da bude moneta za potkusurivanje i dostigla moć koja je tada u tom svetu bila rezervisana samo za muškarce i pri tom se suočavala sa nezamislivim izazovima. Čvrsto je upravljala svojom i sudbinom svoje zemlje bez obzira na žrtve koje je to sa sobom nosilo.
Njeno detinjstvo se završava veoma rano, nakon što je bila otrgnuta od svoje bolesne majke i prisilno poslana na dvor svog polubrata, kralja Enrikea IV. Nakon što je pretrpela gubitak svog brata Alfonsa, koji je trebao da nasledi tron, sa samo 16 godina preuzela je ključne odluke nakon teškog građanskog rata. Uz to, Isabel je odbila da prihvati nametnuti brak i branila svoje pravo da sama izabere svog supruga (Fernanda od Aragonije), dovodeći čak time u opasnost i njihove živote. I izdržala je, nakon njihovog venčanja sve spletke i ekonomske teškoće. Bila je prisiljena da vodi diplomatiju i vojsku čvrstom rukom, kao i svoj sopstveni život. I sve to zbog opsesije da bude kraljica.
- Post n°134
Deluje bas zanimljivo :D Paa pocecu da gledam cim malo rasteretim, imam dosta serija koje gleda pa ce ta malo da priceka :D Aa gde moze da se skida ta serija ?? :D Luna, el misterio de Calenda pogledaj ako hoces ima 2 sezone, serija je po meni zanimljiva :) Ja sam odgledao prvu sezonu bez prevoda posto nije bilo, aa drugu sezonu nikako da pocnem :D Ee da imas i seriju Acusados ii to je odlicna serija :D
http://www.imdb.com/title/tt1277973/
http://www.imdb.com/title/tt2124494/?ref_=fn_al_tt_1
http://www.imdb.com/title/tt1277973/
http://www.imdb.com/title/tt2124494/?ref_=fn_al_tt_1
Ainlises- Admin
- Post n°135
Imas na torentu da skidas Isabel, mada neke ne mogu da se nadju. Kad budes skidao i ako neku epizodu ne budes mogao da nadjes na torentu, javi mi da ti dam drugi link. Za prvu sezonu znam da nema za 4, 8. i 10. na torentu. A za drugu ne znam kako bese.
Imam ja 10 epizoda od Lune, i brat mi je skinuo jos 10. Pa cu nju u najskorije vreme da krenem da gledam. Ali najverovatnije kad budem zavrsila Teen Wolf :)
oo vidim da u ovoj Acusados glumi Alejo Sauras, ne sumnjam da je zanimljiva.
Anyway jel si cuo mozda za seriju koja ima 1600 epizoda i jos se snima. 7 godina, sto znaci da prosecno godisnje snime 228 epizoda...zeznula i indijske serije :P
Imam ja 10 epizoda od Lune, i brat mi je skinuo jos 10. Pa cu nju u najskorije vreme da krenem da gledam. Ali najverovatnije kad budem zavrsila Teen Wolf :)
oo vidim da u ovoj Acusados glumi Alejo Sauras, ne sumnjam da je zanimljiva.
Anyway jel si cuo mozda za seriju koja ima 1600 epizoda i jos se snima. 7 godina, sto znaci da prosecno godisnje snime 228 epizoda...zeznula i indijske serije :P
- Post n°136
Sta ne nadjem javljam :D Maa to je vec mnogo epizoda za seriju po meni :D
Ainlises- Admin
- Post n°137
Vazi :)
Jeste, vala. Ja ne znam kako ih ne mrzi da snimaju toliko epizoda...ja je ne bih gledala, pa da mi je cela familija tamo xD
A Crvenog orla jel si gledao nekad?
Jeste, vala. Ja ne znam kako ih ne mrzi da snimaju toliko epizoda...ja je ne bih gledala, pa da mi je cela familija tamo xD
A Crvenog orla jel si gledao nekad?
- Post n°138
Ahahahha :D
Nisam, jel vredi gledati ?? :D
Nisam, jel vredi gledati ?? :D
Ainlises- Admin
- Post n°139
Vredi, kako ne. Ja gledam na hepiju, mnogo je dobra serija. Stali su do 52.epizode. Ali kod nas ih krate, po 55 minuta prikazuju. Inace se radi o Gonsalu de Montalvu koji se prerusio u Crvenog orla jer su mu jos u prvoj epizodi ubili zenu, pa je hteo da sazna ko i zbog cega. A onda kad je saznao i hteo da ga ubije, jedan monah mu je rekao da mu je to brat. Ljudi za koje je mislio da su mu roditelji nisu, vec mu je majka bila Francuskinja,a otac mu je ja msm kralj Spanije. Pogledaj, meni se mnogo svidja, jedino nju gledam redovno.
Wani- Admin
- Broj poruka : 1173
Datum upisa : 29.04.2011
Godina : 29
- Post n°140
Da, moram priznati da je serija fantasticna. Inace jedna od omiljenih. Nazalost nemam vise vremena da gledam spanske serije, ali cu Crvenog Orla stalno pamtiti. Preporucujem je svakom.
Ainlises- Admin
- Post n°141
Nazalost prekinuli su je...a zasto nisu rekli..bas mi je krivo, trebali su do 80.epizode da puste. Inace sam pocela da pratim Isabel, mnogo je dobra, evo sad cu da pustim 3. epizodu :D
Wani- Admin
- Post n°142
Hay alguien aqui ?
Ima li koga ?
Ima li koga ?
Pavle- Admin
- Broj poruka : 623
Datum upisa : 17.02.2011
- Post n°143
Evo, ima mene hahahahaha... Usao da vidim sta se desava posle milion godina i uhvatila me uzasna nostalgija :'(
Wani- Admin
- Post n°144
Hahah, naopako To bi bilo to sto se tice ovog foruma :(
Espi- Kadet
- Broj poruka : 207
Datum upisa : 18.08.2012
Godina : 28
- Post n°145
Espi je dosla da pozdravi ljude, proslo je dosta od kad sam poslednji put bila ovde :3
Wani- Admin
- Post n°146
Hahahah, da , zapravo je proslo dosta vremena od kada je neko bio ovde
No svratim ja ponekad da pocistim paucinu Tacnije stigne mi na mail kad neko navrne
No svratim ja ponekad da pocistim paucinu Tacnije stigne mi na mail kad neko navrne