ja mislim da su u nekoj podmornici svi... i astronauti i oni sa one jahte... i ovi a da je tamo negde bio i gamboa... eto je jos jedna mala nova teorija zavere! :)
Pa nzm,ja mislim da ima zemlje,i ne verujem da ce se serija svesti na kraju da ima samo jedno malo kopno..mozda ce na kraju da bude kao da je ovo neki san ili sta bi moglo da se desi ili tako nes,ali ne verujem da ce na kraju seriju biti kao pronadjeno samo jedno malo kopno..
Pa i ja to mislim,kopno ce dotaci potvrdio je Mario..Pazi moguce je da ima zemlja i da oni lazu zbog onog projekta 'Alexandrija' jel Gamboa i Hulia imaju veze sa tim,a moguce je da su ovi ostali tu negde kao sto kaze Maria..
ako postoji kopno i ako je toliko blizu kako kazu... zbog patke i sve... onda mi nije jasno kako ga mimoilaze... i ako ne nadju nikakvo kopno do kraja sezone... mislim da ce biti veliki promasaj scenarista... jer nece ljudi doveka da gladaju i trpe kako ovi mimoilaze kopno svaki put za dlaku... a sto se lika iz teme tice... on je stavljen samo kao podrska leonor koja je bila ocigledni vodja grupe...
I ja sam to pomislio,da lazu,i da je to neki projekat za koji znaju hulija i gamboa,i mislim da burbuha ima neke veze sa tim,samo sto se ne seca..i kakvu je ono fasciklu sakrio sto trazi gamboa..?
ta se fascikla nalazi iza slike u kapetanovoj kancelariji... ma burbuha je mozak svega... decko koji u cernu nije znao u sta se upao i kada je resio da se izvuce iz svega oni odlucili da ga maknu... mislim da on u glavi ima resenje za sve... a da gamboa i hulija... tj njihovi poslodavci mole boga da do toga ne dodje...
I ja mislim da je Burbuha u svemu tome najvise,a sto se kopna tice dotacice tlo u 2 sezoni nzm u nekom intervju sam napisala cini mi se u Mariovom :) a sto se Leonor tice cini mi se da je ona tu vodja i Gamboi i Hulii..
Pa ocigledno je da su oni svi pioni nekog na mnogo visim nivoima... nisu morali bukvalno sve da otkrivaju ali mogli su malo bolje da se uporedo pozabave i pricom zlikovaca... jasnije bi mnogo bile stvari...