Juanjo Artero intervjuisan je na festivalu u San Sebastijanu,na promociji svog novog filma "Nema mira za zle",i odgovorio je na neka pitanja koja se ticu svih gledalaca "Broda".Medju pitanjima su i oni kojisu vezani za smrt u sezoni,i dali ce serija imati trecu sezonu.Intervju mozete procitati u nastavku!
[img][/img]
U drugoj sezoni vidimo mnogo fenomenskih pojava,i cini se da cemo videti jos vide,takodje vidimo zasto su one proizvedene (kisa ribe i td)
- Kisa ribe je kada dodje do teskih oluja i to je objasnjenje u epizidi.Ono sto se desava je nuklearna proba,takodje je u vezi sa akcelatornih cestica.Sto vise manje znamo.
[img][/img]
Vec ste snimili finalnu sezonu?
- Ne.
[img][/img]
Smrt jedog od likova je najavljena,dali ce biti neverovatna ili na bilo koji nacin da nagadjamo ko ce biti?
- Smrt...Sok,ne...Postoji jedna pesma koja kaze.. Ja sam umro,ja...* ali ne mogu da vam kazem vise (smeh).Kasnije ce biti jos jedna smrt.
[img][/img]
Vec je potpisana treca sezona?
-Da!
Ali jos nije potvrdjeno?
- Sve ukazuje da ce "Brod" imati trecu sezonu!
Izvor:ZEB
Prevela:Alexandra1994
[img][/img]
U drugoj sezoni vidimo mnogo fenomenskih pojava,i cini se da cemo videti jos vide,takodje vidimo zasto su one proizvedene (kisa ribe i td)
- Kisa ribe je kada dodje do teskih oluja i to je objasnjenje u epizidi.Ono sto se desava je nuklearna proba,takodje je u vezi sa akcelatornih cestica.Sto vise manje znamo.
[img][/img]
Vec ste snimili finalnu sezonu?
- Ne.
[img][/img]
Smrt jedog od likova je najavljena,dali ce biti neverovatna ili na bilo koji nacin da nagadjamo ko ce biti?
- Smrt...Sok,ne...Postoji jedna pesma koja kaze.. Ja sam umro,ja...* ali ne mogu da vam kazem vise (smeh).Kasnije ce biti jos jedna smrt.
[img][/img]
Vec je potpisana treca sezona?
-Da!
Ali jos nije potvrdjeno?
- Sve ukazuje da ce "Brod" imati trecu sezonu!
Izvor:ZEB
Prevela:Alexandra1994
Poslednji izmenio Alexandra1994 dana Pon Sep 26, 2011 2:34 pm, izmenjeno ukupno 1 puta